Ak Parti İç Anadolu Bölge Koordinatörü, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi, Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ile birlikte Oğuzlar ilçesini ziyaret etti. Kaya ve Ahlatcı’nın ilçedeki inceleme ve ziyaretlerine, Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım ile Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri de katıldı.

Kaya ve Ahlatcı, doğalgaz ve kilit parke taşı çalışmalarını, itfaiye park alanını, kapalı pazar yerini, Millet Bahçesi inşaatını, Hanımeli Pazarı’nı inceleyip ilçe esnafına ziyaretlerde bulundular.

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, ilçenin dinamik ve çalışkan Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım’ın, hükümet desteğini de arkasına alarak Oğuzlar’ı adeta yeniden inşa ettiğini belirterek, “31 Mart seçimleri öncesi doğalgaz sözü vermiştik, şimdi bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Oğuzlar’ın yatırım projeleri bir bir gerçekleşiyor.” dedi.

Oğuzlar Barajı’nı 7.5 milyon lira ödenekle 2020 programına aldırdıklarını hatırlatan Oğuzhan Kaya, bu yıl çıkmadan ihalesinin yapılacağını, TOKİ konutları ile ilgili projenin tamamlanmak üzere olduğunu, 18 bin metrekare kilit taşın hazır beklediğini, doğalgaz çalışmaları bittiğinde, tüm cadde ve sokakların kilit taş ve sıcak asfalt kaplanacağını söyledi.

Milletvekili Kaya, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği ile Millet Bahçesi yapıldığını, Kırkdilim tünelleri ve duble yol çalışmaları bittiğinde Altınkoz Tesisleri’ne çok daha fazla ziyaretçi geleceğini, daha sonra bungalov tipi evler yapımının gündeme geleceğini, Altınkoz’un girişinde kurulacak Hanımeli Pazarı’nda ise Oğuzlarlı kadınların el emeği-göz nuru eserlerinin satışa sunulacağını anlattı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim