31 Mart Yerel Seçimleri ile kısa sürede kabuk değiştirmeye, gönül belediyeciliği ile hizmet almaya başlayan Oğuzlar’da Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ilanı asıldı.

Belediye binasına asılan ilanda; “ İlçemizi doğalgaz ile buluşturduk. Kızılcapelit yolumuzda asfalt çalışması yaptık. Millet bahçesi projemiz onaylandı, Sağlık Bakanlığı tarafından eski sağlık ocağı bahçesi tahsis edildi. Millet bahçemizi yapmaya başladık. 100 konutluk TOKİ projemiz onaylandı, başvuruları alınmaya başlandı. Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından ilçemize 90 bin TL değerinde 100 adet çöp konteynerı verildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 490 bin TL değerinde çöp kamyonu ilçemize hibe edildi.

İlçemizin hizmetlerinin devamlılığı için İller Bankası tarafından çevre şehircilik bakanlığının desteğiyle 750 bin hibe desteği verildi. Obruk Barajı Kıyı Kenarı çizgisi için Çevre Şehircilik Bakanlığına ilettiğimiz talebimiz tüm sahil şeridini kapsayacak şekilde valilikle ortaklaşa 2 milyon TL’lik yatırım için onay verildi. GES için 1 Milyon TL destek vermiş olduğu desteklerden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz “ bilgileri yer aldı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim