Burada bir konuşma yapan Yıldırım, “Bugüne kadar ilçemize hizmet eden geçmiş dönem belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize ve son dönem belediye başkanı Orhan Ateş Bey'e ve belediye meclis üyelerine ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ben Oğuzlar'da hizmete talip olduğum ilk günden beri ‘sen, ben değil biz’ diyebilen gönül belediyeciliğini Oğuzlar'da inşa edeceğimi belirtmiştim. Bu doğrultuda rozetsiz bir şekilde ilçeme hizmet edeceğim. Bilgi ve birikimleri ile bizlerin yanında olacak tüm hemşehrilerimin de desteği ile Oğuzlar'ımızı daha ileriye götürme gayesiyle çalışacağım.

Bizden önce görev yapan belediye meclis üyelerimizin 5 yıllık süreçlerinin sona ermesi Oğuzlar’a hizmetin sona ereceği anlamına gelmiyor. Bu topraklar hepimizin, buraya hizmet etmek de hepimizin boynunun borcu. Görevi sona eren değerli meclis üyelerimizin bilgisine, birikimine her zaman başvuracağız, destekleri ile bizlerin yanında olmasını isteyeceğiz” dedi.

Yeni dönemde birlikte çalışacağı belediye meclis üyeleri Orhan Afşar, İbrahim Değirmenci, Recep Çankal, Hasan Coçak, Necati Akdeniz, Yusuf Sorkun, Abdullah Çankal, Aslan Töremiş ve Büşra Karanfil'e hayırlı olsun dileklerini ileten Yıldırım, “Birlikte geçireceğimiz 5 yıllık sürecin ilçemizin gelişimi adına büyük bir dönüşümün başlangıcı olacağına inanıyorum. Bu dönüşüm sürecinde insan ve doğa odaklı, gençliğin ve sporun desteklendiği, sosyal ve kültürel alanda kabuğunu kıran ‘tarım, turizm, ticaret’ ile büyüyen, istihdamla gelişen bir Oğuzlar inşa edeceğiz.

Başta Obruk Barajı turizm havzası olmak üzere burada yeni bir turizm destinasyonu açmak ve bölgemizin kültür, tarih ve doğa turizmindeki potansiyelini harekete geçirmek için turizmden maksimum seviyede yararlanmak önemli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Yine Oğuzlarımızda Allah vergisi olan Oğuzlar77 ceviz çeşidimizi tanıtmak ve tüm yurt sathında üretiminin yapılmasını sağlayarak ülkemiz ceviz açığının kapatılmasına katkı sağlamayı bir görev addediyoruz. Bunun sonucunda ceviz borsası konumunda olan Oğuzlarımızı cevizciliğin bir sanayi dalına dönüşmesi için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Bu çalışmaları diğer çalışmalarımızla destekleyerek ticarete de büyük bir ivme kazandıracağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Muzaffer Yıldırım edilen dualar ve kurban kesiminin ardından görevine başladı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim