İncelemelere İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ile birlikte; Oğuzlar İl Genel Meclis Üyeleri Abdullah Coşkun ve Arif Çamiçi, Ortaköy İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Çelik, Boğazkale İl Meclis Üyeleri Abdullah Meteoğlu ve H.Mustafa Şimşek, Dodurga İl Meclis Üyesi Mehmet Tatlısu katıldı.
Köy ziyaretleri öncesinde Oğuzlar AK Parti ilçe başkanlığında muhtarlar toplantısı yapıldı. Köy muhtarlarına; çevre düzenlemesi, su ve kanalizasyon çalışması, kilit parke, asfalt çalışmaları ve içme suyu ilgili yatırımlar hakkında bilgi verildi. İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, “Çorum’un tüm ilçe ve köylerinde adım atmadığımız tek bir yer kalmayacak. Hizmetlerimizi yerinde incelemek ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnun olduğunu görmek, halkın bizi güler yüz ile karşılamaları çok gurur verici bir durum“ dedi.
Toplantıdan sonra Ağaççamı Köyü, Cevizci Köyü, Erenler Köyü, Dikenli Köyü ve Şaphane köylerini ziyaret ederek muhtarlar ve köylüleriyle bir araya geldi. Buradaki yatırımları yerinde inceleyen Kaya” Derinöz yolunu 2016 yatırım programı arasına aldık,2016 yılında yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.
Editör: TE Bilisim