Ülkemizin birlik ve beraberliğine, milletimizin barış ve huzuruna yönelik bu tür menfur saldırıları lanetlediklerini belirten Ateş, saldırının ülkemizin içinden ve dışından terörden beslenenlerin ekmeğinin elinden alınmasına yönelik çalışmaların olduğu bir dönemde yapıldığına dikkat çekti.

"Milletimiz birlik ve beraberlik içinde, hiç olmadığı kadar büyük bir kararlılıkla terör belasının kökünü kazımaya kararlıdır. İçerden ve dışarıdan buna engel olmaya çalışacakların da buna gücü yetmeyecektir" diyen Ateş, terörle mücadelenin bir tek terörist kalmayana kadar sürdürülmesi gerektiğini dile getirerek, puslu hava özlemiyle yanıp tutuşanların bu umutların kursaklarında kalacağını söyledi.

Oğuzlar Belediye Başkanı Ateş, açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde terörün üstesinden gelecek azim, güç ve kararlılığa sahiptir. Karanlık emelleri uğruna polisimizin ve askerimizin kanını akıtan, milletimizi tedirgin etmeyi hedefleyen eli kanlı terör örgütleri asla hedefine ulaşamayacak, hak ettiği karşılığı mutlaka alacaktır

Hainler şunu unutmasın. Tarihini kanla yazmış bir milleti kanla korkutamazsınız.

Bu vatan için seve seve can veririz ama bir karış toprak vermeyiz. Terör kimden nerden gelirse gelsin terörü yapanı, terörü destekleyeni, terör üzerinden siyaset yapanı lanetliyor ve kınıyorum.

Bizler Oğuzlar halkı olarak şehitlerimize sahip çıkıyoruz.  Ttüm iş yerleri ve evlerimizi bayraklarla donattık.

Aziz vatanımızı korurken şehit düşen yürekleri vatan ve millet sevgisiyle dolu bağımsızlık ve özgürlüğümüzün ölümsüzleşen simgeleri olarak sonsuza dek gönlümüzde yaşayacak olan şehitlerimize Allah’tan rahmet, en değerli varlıkları olan evlatlarını bu ülke için şehit veren acılı ailelerine yüce milletimize başsağlığı, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Cumhuriyet her zaman bir bütündür ve bütün olarak ilelebet sürecektir. Allah bu acıları bir daha yaşatmasın.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim