İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyit Ali BÜYÜK, Oğuzlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçedeki eğitim kurumlarını ziyaret ederek yönetici, öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı.
Ziyaretlerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Mustafa Çekiç ile birlikte Oğuzlar Anadolu Lisesi, Çok Programlı Anadolu Lisesi, Oğuzlar Ortaokulu, Oğuzlar İmam Hatip Ortaokulu ve Oğuzlar Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek yapılan eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde görüp yöneticilerden bilgi aldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ziyaret ettiği okullarda ayrıca öğretmen ve öğrencilerle de görüşüp yaptıkları çalışmalar ve karşılaştıkları sorunlar hakkında sohbet etti ve tecrübelerini paylaşıp tavsiyelerde bulundu. Öğretmenlere taşıdıkları sorumlulukları hatırlatarak, “Kendi üzerimize düşeni yaparsak suyun yönünü değiştirebiliriz” dedi.
Oğuzlar ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Orhan ATEŞ’i de ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, ilçe hakkında bilgi aldı ve eğitime verdikleri desteklerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim