Oğuzlar Belediyesi’nin geleneksel bayramlaşma programına bazı kamu kurumlarının yöneticileri, siyasî partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütü üyeleri ve Belediye çalışanlarının yanı sıra çok sayıda yurttaş katıldı.
Geleneklerin yaşatılmasının önemine değinen Belediye Başkanı Orhan Ateş, bayramların; manevi duyguların yoğun yaşandığı özel günler olduğunu söyledi.
Belediye personeliyle bir aile gibi olduklarını dile getiren Başkan Ateş, “Biz bir aileyiz ve birbirimize verdiğimiz destekle ilçemiz için güzel çalışmalar yaptığımızı düşünüyorum. Daha güzel çalışmalar için elimizden gelen bütün çabayı hep birlikte gösteriyoruz. Sosyal belediyecilik konusunda Oğuzlar’da birçok çalışmaya hep birlikte imza attık. Bir ay boyunca hep birlikte bolluk, bereket dolu bir Ramazan ayı geçirdik. Oğuzlar halkı ve sizler için özverili çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hedefimiz hep birlikte en güzeli, en iyiyi, en doğruyu yapmak.” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Ateş ayrıca bayram günlerinin, dargınlıkların giderilmesine vesile olmasının yanı sıra, birlik ve beraberliği pekiştirmesi açısından da önemli olduğuna vurgu yaparak, Oğuzlar halkı ve tüm Türkiye’ye huzur dolu bayram geçirmeleri dileğinde bulundu.
Konuklarıyla teker teker yakından ilgilenen Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, kendisiyle bayramlaşmaya gelen çocuklarla da sohbet ederek, onlara şeker ve çikolata ikram etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim