İlçede 4 gün boyunca sürecek etkinliklere tüm Çorumlular davet edildi.
Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Peygamber Efendimizin doğumu nedeniyle Kaymakamlık ve İlçe Müftülüğü işbirliğinde düzenlenen etkinliklerin 4 gün devam edeceğini bildirdi.
“Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet” temalı hafta etkinlikleri hakkında bilgi veren Başkan Ateş, “İyilikleri çoğaltmak için Gelin Birlik Olalım” sloganıyla kutlanan Kutlu Doğum Haftası kapsamında kermes açıldığını, bugün ise “İyilikleri Çoğaltmak İçir Gelin Birlik olalım” adlı konferansın yapılacağını ve konferansa eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek’in konuşmacı olarak katılacağını vurguladı.
Oğuzlar Anadolu Lisesi’ndeki konferansının saat 13.45’te başlayacağını kaydeden Ateş, yarın saat 11.00’de Müftülük bahçesinde şiirler, piyesler, ilahiler, yarışmaların ve hediyelerin verileceğini programın yapılacağını açıkladı. Etkinlikler kapsamında 17 Nisan Pazar günü Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi Mehmet Kapukaya’nın konuşmacı olarak yer alacağı “Hz. Peygamber ve Tevhit Medeniyeti” adlı konferansın yapılacağını açıklayan Ateş, aynı gün 10.00 ile 17.00 arasında kan bağışı kampanyasının gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim