Yangın, İlçe merkezinde  bulunan Karadonlu Mahallesinde dün  gece saat 21.00 sıralarında meydana geldi.
Mahmut Yalçın(70)  ve Hacer Yalçın (70), çiftinin yaşadığı tek katlı ahşap evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden  alevlerin  yükseldiğini  görenler  itfaiye ve 112 acil servis ekiplerine  haber verdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri vatandaşlarında yardımıyla çifti  alev ve dumanların arasından dışarıya çıkardı. Ambulansa alınan Mahmut ve Hacer Yalçın, önce  Oğuzlar Devlet Hastanesine  ardından da  Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine  kaldırılarak tedavi altına alındı. Yangın ise, İtfaiye ekiplerinin bir saatlik  çalışmasının ardından alevler kontrol altına alındı.

OĞUZLAR BELEDİYE BAŞKANI HASTANEDE YARALILARI ZİYARET ETTİ

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım dumandan etkilenen ve vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan  yaşlı çifti  hastanede ziyaret etti.
Yıldırım  muhabirimize yaptığı açıklamada: “ Yalgın'ın sobadan çıktığı tahmin ediliyor. İtfaiye ekiplerimizin zamanında müdahalesiyle yangın söndürülmüş ve  yangının çıktığı evde yaşayan yaşlı çiftimiz alevlerin arasından son anda kurtarılmışlardır.   Dumandan etkilenmiş hem de vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar nedeniyle hastanede tedavileri sürmektedir.  Yaralanan  Mahmut ve Hacer Yalçın çiftini hastanede ziyaret ettik ve doktorlardan sağlık durumları hakkında bilgi aldık.  Rabbim acil şifalar versin,  şuanda iyiler buna şükür. ” dedi.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim