Sultan II. Abdulhamit’in “33 sene devletim ve milletim için çalıştım. Elimden geldiği kadar hizmet ettim. Hâkimim Allah, bunu muhakeme edecek ise Resulullah'tır. Bu memleketi nasıl bulduysam öyle teslim ediyorum. Hiç kimseye bir karış toprak vermedim. Hizmetimi ancak Allah'ın takdirine bırakıyorum. Ne çare ki düşmanlarım bütün hizmetime kara çarşaf örmek istediler ve muvaffak da oldular” sözünden hareketle devlete ve millete hizmetinin aktarılacağı müzikal oyun bugün saat 13.30 ve 18.00’de Oğuzlar ÇPL’de sahnelenecek.

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım; “İlçemizde usta oyuncu Ahmet Yenilmez tarafından sahnelenecek USTA oyununa tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. İlçemizin sosyo- kültürel gelişimi için gönül belediyeciliği ile faaliyetlerimiz aralıksız sürecektir” dedi.

(Mehmet DALAR) t-indent: 14.2pt;line-height:normal;background:white'>Köylerinin her yerinde görünecek olan Türk Bayrağının göndere çekilmesinden dolayı mutluluk yaşadığını dile getiren MHP İl Başkanı Karapıçak, “Sınır ötesi ve sınırlarımız içerisinde Vatanı, Milleti, Dini ve Sancağı uğruna mücadele eden Kahramanlarımıza selam olsun. Bu manada Yönetimimizle birlikte Köyümüzde Şanlı Bayrağımızı dalgalandırdık” dedi.

Karapıçak, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Köy muhtarı Sami Gülleci ve Köy sakinlerinden Cafer Köse Bey'e ve tüm köy halkına teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim