Sezon başından beri kötü oynayan Çorumspor, sahasında İskenderun Demirçelikspor’a 2-0 yenilerek zirve yarışında çok büyük bir yara aldı. Uzun lig maratonunda 9 puanlık fark kapanabilir ancak Çorumspor oynadığı futbolla farkı kapatabilecek umudu vermiyor. Daha da önemlisi takım her geçen hafta daha kötüye gidiyor. Acilen müdahale gerek.

İskenderun maçında izlediğim Çorumspor’u tanıyamadım. Son yıllarda bu kadar mahkûm oynayan ve kazanmak için hiçbir şey yapmayan bir Çorumspor izlememiştim.

Fizikli futbolculardan oluşan rakip savunmaya karşı ısrarla uzun toplarla gol aramanın mantığını hala çözemedim. Teknik Direktör Ali Güneş’in oyuncu tercihleri de yanlıştı. Güneş de çok formsuzdu. Maçın kısa özeti, İskenderun bileğinin hakkıyla kazandı. Derler ya sabaha kadar oynansa gol atamaz diye. Çorumspor da İskenderun maçını sabaha kadar oynasa gol atacak hali yoktu.

Çorumspor her geçen hafta kan kaybederek zirveden uzaklaşıyor. Acilen bir müdahale gerek. Hem de radikal bir müdahale. Etik olan, Ali Güneş’in maçtan sonra istifasını yönetime sunmasıydı. Ancak Güneş bunu yapmadı. Şimdi top yönetimde. Bu tablo karşısında bir müdahale olacak mı, olacaksa nasıl bir müdahale yapılacak doğrusu ben de merak ediyorum.