İzmir Seferihisar’da Sığacık Euphoria Aegean Resort Spa Hotel'deki programda Kemal Kılıçdaroğlu, SODEM üyesi olan 122 belediye başkanına hitap etti. Projeleriyle dikkat çeken başarılı CHP'li belediyelere ödül veren Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyelerin son derece başarılı belediye hizmetlerinin altına imza attığını ve bunları kamuoyuna duyurmanın güzel bir tanıtım olduğunu belirtti.
CHP’li belediyelerin, yaptıkları hizmetleri, mütevazılıkları nedeniyle geniş kitlelere aktaramadıkları söyleyen Kılıçdaroğlu, belde, metropol ilçe, metropol dışı ilçe ve büyükşehir olmak üzere 100 belediyeden 500'ün üzerinde proje başvurusunun geldiği yarışmada başarılı belediyelere ödülleri verildi.
CHP’li bir çok belediyenin kentsel dönüşüm, spor, çevre, bilim ve tarih, istihdam, katılım ve yönetişim, sanat-kültür ve turizm, tarım, sağlık, bilgi ve iletişim, gençlik ve eğitim, çocuk, sokak hayvanları ve üstün başarı dallarında ödüllendirildiği gecede Çorum Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz’a da “Sosyal proje” dalında ödül verildi.
(İHA)
Editör: TE Bilisim