Eyüp Arslan, AK Parti eski İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’ın ilçe ziyaretleri kapsamında Mecitözü AK Parti Teşkilatı’nı ziyareti sırasında bir konuşma yaptı.
Eyüp Arslan, Ceylan’ı milletvekili olarak Ankara’ya göndermek istediklerini vurgulayarak, teşkilatların içinden yetişmiş, 8-10 yıllık siyasi tecrübesi, birikimi olan bir kişinin milletvekili olarak çok faydalı olacağına inandığını söyledi.
Ceylan’ın teşkilatlara büyük önem verdiğini, tüm teşkilatların ağabeyi konumunda olduğunu anlatan Arslan, “Her bitiş yeni bir başlangıç demektir. Bizler Ceylan’ı milletvekili olarak Ankara’ya uğurlamak istiyoruz. Çünkü yıllardır teşkilatın içinden yetişmiş bir kişiyi milletvekili seçtirmek için uğraştık. Ceylan, bunun için doğru bir tercih olacaktır” dedi.
Ahmet Sami Ceylan ile yıllardır birlikte siyaset yaptıklarını ve abi-kardeş ilişkisi içinde çalıştıklarını dile getiren Arslan, Çorum’u ve ilçelerini, köylerini çok iyi tanıyan, teşkilatlara önem veren bir kişinin milletvekili olmasının Çorum’a büyük fayda sağlayacağını ifade etti.
Ceylan’ın tecrübelerinden ve birikimlerinden her zaman yararlanacaklarının altını çizen Arslan, “Yolunuz açık olsun” diyerek sözlerini tamamladı.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim