İlk olarak Uslu’yu ziyaret eden AKP İlçe Başkanı Yaşar, İlçe Tarım Müdürlüğü binasının yatırım programına alınmasından dolayı Uslu'ya teşekkür etti. Yaşar ayrıca önümüzdeki günlerde başvuru süreci başlayacak TOKİ Konutları ile ilgili taleplerini de iletti.

Milletvekili Uslu ise Mecitözü ilçesinden geçecek olan Amasya bölünmüş yolunun ihale sürecinin devam ettiğini belirterek, “Şehir stadyumumuz tamamlanma aşamasında, İmam Hatip Lisemizin yapımı hızla devam ediyor. Toplum Sağlığı ve Aile Sağlığı Merkezimiz için ihale hazırlıklarını yapıyoruz. Tanrıvermiş Barajı için planlama ihalemiz yapıldı, süreç devam ediyor. Figani’den-Köprübaşı’na, Kozören’den-Bayındır ve Geykoca’ya daha sayamadığımız birçok tarımsal sulamalarla tarihi adımlar atıyoruz. Yaklaşık 70 bin dekarın üzerinde araziyi sulu tarımla buluşturacağız.” diye konuştu.

Daha sonra Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret eden Alişan Yaşar, ilçenin sorunlarının çözümü ve beklentilerinin karşılanması noktasında Milletvekili Ceylan'ın büyük desteğini gördüklerini dile getirerek, kendisine teşekkür etti.

Milletvekili Ceylan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mecitözü ilçesini kalkındırmak, geleceğe hazırlamak ve köylünün refah seviyesini yükseltmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

İlçenin yatırım ve hizmetlerden hak ettiği payı alacağını vurgulayan Ceylan, Mecitözü'ne yapılacak diğer yatırım ve çalışmalar hakkında da bilgi paylaşımında bulundu.

AKP Mecitözü İlçe Başkanı Yaşar’a her iki milletvekilini ziyaretinde İl Genel Meclisi Üyesi Hacı Bolat ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ergün Coşkun, Recep Atakcan ve Arif Fucular eşlik etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim