Mecitözü İlçe Teşkilatını ziyaret eden Ceylan, burada partililere hitaben bir konuşma yaptı.
İl Başkanlığını bırakması nedeniyle ilçelere helalleşme ve teşekkür ziyaretleri düzenleyen Ceylan, Mecitözü’nde partililerle buluştu.
Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar’ı başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik eden Ceylan, 3 katlı bir parti binasının hiçbir ilçede olmadığını, ancak Mecitözü’ne böyle bir binanın Alişan Yaşar sayesinde kazandırıldığını anlatarak, Kadın Kollarını da aktif çalışmaları nedeniyle kutladı.
Mecitözü’nün gelecek seçimlerde mutlaka AK Partili bir belediye başkanı ile tanışacağını vurgulayan Ceylan, “Gemiye güzel bir kaptan bulmuşuz. Kaptan ve ekibi başarılı olunca seçimleri almamak için hiçbir sebep yok. Mecitözü seçimlerini kazanmayı çok istedik ancak bir türlü olmadı. İki dönemdir kılpayı kaçırıyoruz. Eğer belediye başkanlığını almazsak gözüm açık gider” diye konuştu.
2006 yılından beri devam ettiği aktif siyaseti 25 Ocak’taki İl Kongresi ile birlikte tamamladığını belirterek, alnı açık, başı dik bir şekilde, teşkilat mensuplarının ve partililerin başını yere eğdirecek hiçbir işe imza atmadan süreci sonlandırmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Ceylan, “Hiçbir şaibeye bulaşmadım, kötü bir işle anılmadım. Bilerek yanlış yapmadım, yanlış yapmak isteyenlere de fırsat vermedim” ifadesini kullandı. Ceylan, yeni il başkanı Av. Rumi Bekiroğlu’nun kendisinden devraldığı bayrağı daha ileri noktalara taşıyacağına inandığını bildirdi.
Bundan sonra da partililer ve teşkilatlar ne görev verirse o görevi yerine getireceğinin altını çizen Ceylan, bu davaya hizmetlerinin süreceğini kaydetti.
Ceylan, “Bugüne kadar bu davaya hizmet ettiniz, birlikte yol yürüdük, ekmek yedik su içtik. Eğer sizler üzerinde hakkım varsa benden yana helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin” diye konuştu.
Partililerden helallik isteyen Ceylan, 2015 Haziran seçimlerinin de önemine değinerek, millete hizmetlerin devam etmesi, başlayan reformların devamı, milletin yönettiği bir devlet sisteminin rayına oturması için, gelişmenin, özgür bir ülke haline gelmenin önünde engel teşkil eden Anayasanın değiştirilmesi için en az 330 milletvekili ile güçlü bir şekilde iktidara gelmek zorunda olduklarını anlattı.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim