Milletvekili Ceylan, Mecitözü’ne yapılması planlanan konutların ihalesinin en kısa zamanda yapılacağı müjdesini verdi.

AK Parti Çorum Teşkilatı, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ı ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül ve İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ katıldı.

Çorum ve ilçelerindeki TOKİ projelerinin ele alındığı ziyarette, Çorum Belediyesi’nin TOKİ yatırımları da masaya yatırıldı.

TOKİ tarafından Çorum’a yapılan yatırımlar nedeni ile Turan’a teşekkür eden Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Şunda Çorum’umuz da dar gelirli vatandaşlarımızın ev ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılamış durumdayız. Sizden ilimize yeni yatırımlar bekliyoruz” dedi.

TOKİ tarafından Mecitözü’ne yapılması planlanan, fakat yaşanan arsa sorunu nedeniyle bir türlü netice alınamayan konutların çözümü için TOKİ Başkanı Turan’dan, yardım isteyen Ceylan, “Mecitözü halkımız bizlerden konut beklemekte. İlçemizde yaşanan arsa sorunu nedeniyle konut ihalesini bir türlü gerçekleştiremedik. Sizlerden, ilçe halkımıza verdiğimiz sözü tutmamız için desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

TOKİ Başkanı Turan ise Ceylan’a, Mecitözü ilçesini TOKİ konutları ile buluşturacaklarını sözünü verdi.

Ziyaret sonunda Çorum heyeti tarafından TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’a, üzerinde Hitit logosu yer alan plaket hediye edildi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim