Hitit Üniversitesi Veterinerlik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bahat Comba, bölümün öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Arzu Comba, Dr. Öğr. Üyesi Şeyma Aydemir, Dr. Öğr. Üyesi Özgen Yılmaz ve Gıda İşleme Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gönül Arslan Akveran ile TKDK Çorum İl Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer’in işbirliğinde gerçekleştirilen eğitim seminerleri kapsamında girişimcilere birçok farklı konu hakkında bilgi verildi.

Mecitözü’ndeki eğitim seminerinin açış konuşmasını yapan TKDK İl Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer, işletme sahiplerine ilgi ve katılımlarından ötürü teşekkürlerini sundu ve seminer sonunda verilecek talimatları iş yerlerindeki ilgili bölmelere konumlandırmalarının önemi hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

“Sağım ve Hijyen Kuralları” başlıklı eğitimi ile Dr. Öğr. Üyesi Şeyma Aydemir ve “Buzağı Kayıplarının Önlenmesi ve Sürü Sağlığı” başlıklı sunumu ile Dr. Öğr. Üyesi Bahat Comba katılımcılara olumlu katkıları olacak birçok konu hakkında bilgi verdi.

Eğitim seminerine Mecitözü Kaymakam Vekili Ömer Tekeş, Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Alişan Yaşar, Mecitözü Ziraat Odası Başkanı Satılmış Köse ve Mecitözü Süt Birliği Başkanı Metin Ayvaz ile çok sayıda çiftçi katıldı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim