AK Parti İlçe Başkanı Alişan Yaşar’ın talebi uyarınca geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Mecitözü İlçe Stadı etrafındaki yürüyüş alanı ve fitnes aletlerinin yapımında sona yaklaşıldı.

Önceki gün Mecitözü programı çerçevesinde Çorum Belediyesi tarafından yapımına başlayan ilçe stadı etrafındaki yürüyüş alanını inceleyen Belediye Başkanı Külcü, tesisin yüzde 70’inin tamamlandığını kaydetti.

Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz ile AK Parti İlçe Başkanı Alişan Yaşar’ın bu desteği için teşekkür ettiği Başkan Külcü, çalışmanın bitirilmesinin ardından çevre düzenlemesini de Mecitözü Belediyesi’nin yapacağını kaydetti.

Mecitözülülerin stadın etrafında spor yapmalarına olanak sağlayacak olan tesisin sağlık için önemine değinen Başkan Külcü, yürüyüş yolunun çevresindeki tel örgünün de yenilenmesi talimatını da verdi.

Yürüyüş yolu ve spor aletleri için bakanlıktan destek alınamadığı için talepte bulunulduğunu söyleyen Külcü, Mecitözü halkının da Çorum’daki bu konforu yaşaması için çalışmaları kısa sürede sonlandırma aşamasına geldiklerini, sporun her zaman herkes için gerekli olduğunu ve vatandaşların burayı sağlıklı günlerde kullanmasını dilediğini sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim