Ak Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar ve beraberindeki heyet “Yılın Milletvekili” seçilen Uslu’yu tebrik ettiler.

Yaşar, “İhale süreci sonuçlanan Çorum-Mecitözü-Amasya Bölünmüş yolumuza verdiğiniz destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederiz. İhale kapsamında şehir geçişinin de yapılması için girişimleriniz olmuştu. Yasal çerçevede olumlu sonuçlanmasını bekliyoruz. Ayrıca ilçemize bağlı 3 Köyümüze projesi hazırlanan tarımsal sulama çalışmasının Devlet Su İşleri Kanalı ile yapımı için destek bekliyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uslu ise “Planladığımız yatırımları yapmaya devam ediyoruz. Mecitözü ilçemizin bölünmüş yol ağımız kapsamına alınması ilçemizin gelişmesine de katkı sağlayacaktır. 24 Derslikli İmam Hatip Lisemizin inşaatının kabası tamamlandı. Çalışmalar hızla devam ediyor. Mecitözü Toplum Sağlığı ve Aile Sağlığı Merkezi hizmet binası ihale aşamasına geldi.  Elvançelebi Cami ve Türbesi restorasyon proje çalışmaları devam ediyor. 28 bin 740 dekar Tarım arazimizin faydalanacağı Köprübaşı Göleti Sulaması ve derivasyon tesisleri inşaatı %90 sevisine ulaştı.  Figani ve Kozören Sulamaları inşaatı ise %80 seviyesinde tamamlandı. Bayındır ve Geykoca sulamaları ile ilgili çalışmalar ise devam ediyor” diye konuştu.

Uslu daha sonra Devlet Su İşleri ile ilgili talepleri Bölge Müdürü Mahmut Dündar’a ileterek heyeti ilgililere yönlendirdi.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim