Mecitözülüler Federasyonu’na üye derneklerin başkan ve yöneticileri bir araya geldi

Çorum Mecitözülüler Federasyonu’na üye derneklerin başkan ve yöneticileri, haftasonu biraraya gelerek istişarede bulundu.

Bir süre önce Mecitözü merkez ve köylerine ait dernekler federasyon kurma kararı almıştı. Federasyon ile ilgili son gelişmeleri görüşmek amacıyla federasyon yönetimi tarafından toplantı düzenlendi. Osman Cam, Ahmet Bayram ve Hüseyin Yurdakul’un işletmeciliğini yaptığı Samsun yolu üzerinde bulunan Opet Dinlenme Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Mecitözüler Sosyal Dayanışma Kültür Derneği ve Mecitözülüler Federasyonu Kurucu Başkanı Kemal Tepe, Yukarı Körücek Köyü Dernek Başkanı Hikmet Yavuz, Aşağı Körücek Köyü Dernek Başkanı Ertan Özcan, Elmapınar Köyü Başkanı Ömer Kılıçarslan, Kargı Köyü Dernek Başkanı Mustafa Şahin, Agcakoyun Köyü Dernek Başkanı Seyfettin Yegen, Sorkoglan Köyü Dernek Başkanı Güngör Atak, Öz Köyleri Köyü Dernek Başkanı İsmail Kurt, Kozören Köyü dernek yöneticisi Arif Ulubey, Mecitözü Koruma Derneği Başkanı Özcan Taştan, derneklerin yönetim kurulu üyeleri Ali Kuzu, Ali Erkul, Ayhan Aksoy, Hediye Çetin, Gani Uysal, Abdullah Olcan ile çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Kemal Tepe’nin açış konuşması yaptığı toplantıda Federasyon Başkan yardımcısı Arif Ulubey, federasyonun kuruluş amacından bahsederken, yapılacak olan faaliyetler hakkında da bilgiler verdi.

Toplantıda ayrıca yönetim kurulu ile dernek başkan ve yöneticileri arasında çeşitli konular görüşülerek istişarede bulunuldu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim