Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Mecitözü heyetiyle öğle yemeğinde bir araya geldi.
AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Gümüş ve kurs hocalarının katıldığı yemekte, Mecitözü ilçesinde yapılan çalışmalar değerlendirildi.
İlçe Başkanı Alişan Yaşar, TSO Başkanı Başaranhıncal’dan ilçeye yapılmakta olan ya da bundan sonraki süreçte yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verirken, ayrıca İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’nde üretilen folklorik bebeklerin tanıtımı ve bir hediye aracı olarak kullanılması konusunda da destek istedi.
Yaşar, yılın adamı seçilmesinden dolayı Başaranhıncal’ı tebrik ederek, bundan sonraki süreçte yapacağı çalışmalar için başarılar diledi.
TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, Mecitözü ilçesinde üretilen folklorik bebeklerin, iş dünyası tarafından ‘hediyelik’ olarak kullanılabileceğini söyledi. Bu tür kültürel değerlerin yaşatılması gerektiğini ifade eden Başaranhıncal, “Kültürel değerlerimizin korunmasının yanı sıra birer ticari meta haline getirerek, ilçenin ekonomik yapısına katkıda bulunabiliriz. Ayrıca bu tür üretimler, ilin marka değerine de katkı sağlıyor” dedi.
Yemeğin ardından Mecitözü heyeti, Başaranhıncal’a folklorik bebek hediye etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim