Dayanışma pikniği köy parkında yoğun bir katılımla yapıldı.
Pikniğe katılan yerel sanatçılar, katılımcılara coşkulu saatler yaşattı.
İzmir, İstanbul, Ankara gibi şehirlerin yanı sıra yurt dışında bulunan Körüceklilerin hep bir araya geldiği piknik, akşam geç saatlere kadar devam etti.
Köylüler ve davetliler, hem birbiriyle bayramlaşma imkanı buldu, hem de güzel bir havada piknik yaparak bol bol sohbet ettiler.
Erdener Özçetin'in sunumunda gerçekleştirilen şenliğe Çorum'un sevilen sanatçısı Nazlı Kalender ve saz arkadaşları; Zeynel Demir, Fikret Özpolat, Erhan Şener, Hakan Ersöz, Emre Meriç ile Emre Özçetin ve Ender Can Koca müzikleriyle renk kattı.
Şenlik sırasında bir konuşma yapan Dernek Kurucusu ve Onursal Başkanı Abdullah Olcan, amaçlarının köy halkı arasında birlik ve beraberliği sağlamak, dayanışmayı artırmak olduğunu belirterek, bayramda tüm Körüceklileri bir arada bulmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.
Yukarı Körücek Köyü Dayanışma ve Kalkındırma Derneği’nin düzenlediği şenliğe katılan yerel sanatçılar, zaman zaman duygulu, zaman zaman da coşkulu türkülerle davetlilere güzel bir gün yaşattı.
ŞENLİĞE HALAYLAR DAMGASINI VURDU.
Yerel sanatçıların türküleri eşliğinde halay çeken gençler, gün boyu eğlendi.
Köy parkında omuz omuza, el ele halay çeken gençler, Anadolu’nun çeşitli yörelerine ait halayları ustaca sergilerken, meydanda ter döktüler.



(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim