Ziyarette Mecitözü ilçe Başkanı Alişan Yaşar teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler vererek ilçeye yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uslu, Mecitözü’nde çok sayıda yatırımın devam ettiğini belirterek ilçeden geçecek Çorum – Amasya Bölünmüş Yolu’nun yeterlilik ihalesinin yapıldığını anlattı. Sürecin tamamlanmasının beklendiğini belirten Uslu, Mecitözü Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yapımının devam ettiğini ayrıca Şehir Stadyumunun yapım çalışmalarına da başlandığını vurguladı. Uslu, “Gölet ve sulama çalışmalarımız hızla devam ediyor. Köylerimizin ihtiyaçları için İl Genel Meclisimizin planlamaları, İl Özel İdaremizin çalışması, bizlerin de ödenek desteği ile hizmet ulaşmayan yerleşim yerimiz kalmayacak” dedi.
İlçe Başkanının Mecitözü şehir geçişi düzenlemesi talebi ile ilgili Karayolları Bölge Müdürü, Muhtarların Devlet Su İşleri ile ilgili talepleriyle ilgili de DSİ Genel Müdürünü arayan Uslu, gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.
Uslu ayrıca, İlçe Tarım Müdürlüğüne yeni bina konusunu da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Nusret Yazıcı’ya iletti.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim