Milletle el ele vererek lider ve güçlü Türkiye ülküsünü mutlaka gerçekleştireceklerini anlatan Güneş, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve hükümetinin sınırdaki meşru savunma ve beka mücadelesinde yanında olduklarını dile getirdi.

Devletimizin şanını lekeletmemeye kararlı olduklarını ifade eden Güneş, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve kahraman askerlerimizin duacısıyız. Cenab-ı Allah Türk milletinin gazasını mübarek kılsın. Hainlerle mücadelede kerem ve lütfunu üzerimizden eksik etmesin, ilahi yardımını bizden esirgemesin.

Bu dava kutlu yüce bir davadır bu dava Alparslanların, Fatihlerin, Ahmet Yesevi, Hacı Bektaş Veli, Gün Sazak, Fırat Çakıroğlu, Dr Devlet Bahçeli, bilge lider Alparslan Türkeş ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün davasıdır ve en önemlisi Yüce Türk milletinin davasıdır. Bu davaya ihanet vatana ihanettir.

Bugün gündemde olan AKP’nin kurucusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kin ve nefret duyarak vatana ihanet etmeyin gün birlik günü geçmişte yapılan hatalar nelere mal oluyor AKP’nin hatalarından ve yanlışlarından döndüğünü görmek bizi mutlu etmekte olup haklı olduğumuzu bir kez daha kanıtlamış durumdayız. Milliyetçi Hareket Partisi menfaat peşinde olmadığını, Cumhurbaşkanlığı başkanlık sisteminde devletimizin yanında olduğunu bir kere daha göstermiştir. Tek dert ve gayemiz Türk milletinin geleceğidir.

Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül verenlerin davası Vatan, Bayrak , Ezan ‘dır. Bu davaya ihanet Başbuğ Alparslan Türkeş’e ve ülkücü şehitlere ihanettir” şeklinde ifade de bulundu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim