Mecitözü Şehit Mahmut Daştan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Nihat Haluk Uğraş başkanlığında ve elektrik-elektronik öğretmeni Mecnun Sönmez ile birlikte 12. sınıfta okuyan 7 öğrenci 14 gün süreyle Çekya’nın başkenti Prag’da mesleki bilgi ve becerilerini staj yaparak arttırma şansı yakaladı.

Yapılan açıklamada, “Projeye katılan Oğuzhan Tezcan, Emre Özkahriman, Uğur Kaçan, Bedrihan Acar, Emre Çeker, Furkan Aykaç, Alper Daşdan, okulumuza, öğrencilerimize bu fırsatı veren Ulusal Ajansımıza, Milli Eğitim Bakanlığımıza katkı sunan İlçemiz Kaymakamı İlyas Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Doğru’ya teşekkür ederiz. Projemizin 1 yıl olan uygulama sürecinin başarıyla tamamlanması için bizler çalışmaya devam edeceğiz.

Mecitözü Şehit Mahmut Daştan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi olarak umudun ve hayalin çalışmayla birleşmeyince başarının olmayacağına inanıyoruz. Bu mantıkla çalışmalarımız sürecektir. İldeki ve ilçelerdeki liseye geçen öğrencilerimizi mesleki okullarımızı tanımaya ve kaydolmaya davet ederiz. Bu çeşit projelerden faydalanma fırsatları onları da bekliyor” ifadelerine yer verildi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim