Mecitözü İlçe Bakanı Alişan Yaşar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Atmaca, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Toprak, yönetim kurulu üyeleri ve Mecitözü köy muhtarlarının kalabalık bir şekilde katıldığı ziyarette teşkilat adına AK Parti Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, İl Başkanı Karadağ’a Mecitözü’nde çıkarılan “yarıdeğerli” mücevher taşı hediye etti.
Ziyarette konuşan İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Mecitözü ilçesini bir arada görmenin mutluluk verici olduğunu söyledi. Bundan sonraki süreçte bütün teşkilatlarla birlikte yürüyeceklerini kaydeden Karadağ, “Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zor süreçte göreve getirildik. Bundan böyle sizlerle yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Sizleri, bütün kademelerle, muhtarlarımızla birlikte buraya gelmenizden ve birlik olduğunuzu görmekten mutluluk duyduk. Bizim arzuladığımız tablo da budur. Özellikle biz ilçe başkanlarımızla ve milletvekillerimizle yaptığımız toplantıda özellikle belirtiyoruz. Samimi duygularla, birbirimize saygı duyarak bir ve beraber olup yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu bizim için çok önemli.” dedi.
“HEP BİRLİLİKTE ÇOK DAHA İLERİYE GİTMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Bundan sonraki süreçte kendisine verilen göreve uygun bir şekilde önceki durumdan çok daha ileriye gitmek için hep birlikte çalışacaklarını kaydeden Karadağ, “Daha önceki görevlerimizde, Kurucu Merkez İlçe Başkanlığımızdan, İl Başkanlığımızdan sonra görevi bıraksak da partimizle irtibatımızı kesmedik. 10 yıl sonra tekrar görev tevdi edildi. Yönetim kurulu çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımızı gençlerimizle, kadınlarımızla, kardeşlerimizle çok güzel bir yönetim oluşturacağız.” diye konuştu.
“BİZE OY VERSİN, VERMESİN HERKESE HİZMET EDECEĞİZ”
Diğer partilerin il başkanlarının ve mensuplarının da kendisini arayarak tebrik ettiğini aktaran Karadağ şunları söyledi:
“Sıcak bir yaklaşım sergiliyorlar. Bu duyguyu vermiş olmak bizi mutlu ediyor. AK Parti sadece bir parti değil aynı zamanda iktidar partisi. Biz bu bilinçle hareket etmeliyiz. Sadece parti olarak hareket edersek yanılmış oluruz. İktidar partisi olarak hareket etmemiz gerekiyor ki daha verimli çalışabilelim. Şunu istirham ediyorum sizlerden. Bize oy versin vermesin, yönetimdeki arkadaşlarımız, meclis üyelerimiz, il genel meclisi üyelerimiz ve diğer teşkilat mensupları herkese karşı hizmet yarışı içerisinde olmalılar. Vatandaş isterse oy vermesin. Fark etmez. Biz herkese hizmet götüreceğiz.
“İKTİDAR PARTİSİ SADECE KENDİ TABANINA HİTAP ETMİYOR”
İktidar partisi sadece kendi tabanına hitap etmiyor. 79 milyona hizmet ediyor. Oyunu almayabilirsin hiç fark etmez ama gönül almamız gerekiyor. İnşallah bunlara dikkat edeceğiz. Şükürler olsun ki Mecitözü’nde de Çorum’da da böyle bir sorunumuz yok. Halkımızla bütünleşmeliyiz. Daha güzel hizmetler yapmak için bunları yapmamız gerekiyor. İnsanımızın ayağına gitmemiz lazım. Kırgınlığa mahal verecek şeyler yapmamamız lazım. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Önemli olan birlik beraberliktir.”


(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim