Körücek Köyü Dayanışma ve Kalkındırma Derneği yönetimi tarafından babalar için özel olarak düzenlenen etkinlikte ilk olarak köy halkı sabahın erken saatlerinde kırlardan ve ormanlık alanlardan mantar topladı. Akşam saatlerinde ise toplanan mantarlar afiyetle tüketildi. Mangalların ve semaverlerin yakıldığı buluşmada; köy halkı hem bayramlaştı, hem de Babalar Günü anısına ilginç bir etkinliğe imza attı.

Dernek Başkanı Hikmet Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, babalar için mangal yakarak yemek hazırladı. Köy konağında hep birlikte yemek yiyen Körücekliler, Babalar Gününü ve Ramazan Bayramını karşılıklı muhabbet ederek kutladı.

Etkinliğe katılan tüm köy halkına teşekkür eden Dernek Başkanı Yavuz, tüm babaların ve baba adaylarının gününü kutladı. Yavuz, yemeklerin hazırlanmasında kendilerine yardımcı olan yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ederek, bu tür faaliyetlerin devam edeceğini kaydetti. Başkan Yavuz, Temmuz ayında ise her yıl geleneksel olarak düzenledikleri köy şenliğini gerçekleştireceklerini duyurdu.

Babalar ise bu anlamlı günde kendilerini unutmayan Dernek Başkanı Hikmet Yavuz ve yönetimine teşekkür ettiler.

(Emre URAL)

Editör: TE Bilisim