Geçtiğimiz Cumartesi günü CHP İl Başkanlığı’nda kendisini desteklemeye gelen yüzlerce partilinin eşliğinde milletvekili aday adaylığını kamuoyu ile paylaşan Cengiz Atlas, 29 Mart’ta yapılacak olan ön seçim çalışmalarına Mecitözü ilçesinde devam etti.
İlk olarak CHP Mecitözü İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Atlas daha sonra sırasıyla Belediye Başkanı Ünal Yavuz’u, Mecitözü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü ve daha sonra ilçede faaliyet gösteren esnafı, vatandaşları ve son olarak ise Mecitözü’ne bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Atlas, ayrıca ev ziyaretlerinde de bulundu.
Gittiği her yerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Cengiz Atlas, CHP’nin Türkiye’nin geleceğini karanlıktan kurtaracağını ifade ederek, “Gelecek günlerin aydınlık yarınlar olması için hep birlikte çalışmamız gerektiğine inanıyoruz” dedi.

“ÖNSEÇİM SONUÇLARINA SAYGI GÖSTERECEĞİM”
Ön seçimden çıkan sonuca herkesin saygı göstermesi gerektiğini dile getiren Atlas, “Ön seçimde diğer aday adayı arkadaşlarım beni geçerse ve hangi sıralamada olursam o sıralamaya saygı göstereceğim. Diğer aday adayı arkadaşlarımın da bunu yapacağına inanıyorum. Ben 25 yıllık siyasi yaşamımda hiç tabandan kopmadım ve her dönem ilişkilerim sağlam olmuştur. Partililerimizin bana iyi bir not vereceğine inanıyorum. Kendime güveniyorum. Bu ön seçiminde AKP’ye bir demokrasi dersi olacağına inanıyorum” diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim