Ceritoğlu, dezavantajlı kişilerin sosyal entegrasyonu ile istihdam edilebilirliklerinin geliştirilmesi hibe programı kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde incelemek için geldiği Laçin’de AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, referandum çalışmaları konusunda istişarelerde bulundu.

İstişare toplantısına; AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Otlusekili, Kadın Kolları Başkanı Aynur Küçük, AK Parti Laçin İl Genel Meclis Üyesi Ömer Çatalpelit ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti ilçe binasında teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Milletvekili Ceritoğlu, Meclis’te görüşülen ve ilk tur oylamaları tamamlanan anayasa düzenlemesi ile referandum çalışmalarına başladıklarını kaydetti.

Yapılacak referandumun Türkiye’nin tarihinde bir dönüm noktası olduğunun altını çizen Ceritoğlu, “Bundan sonra her zaman sahada olacağız. Referandum sürecinde ulaşmadık yer, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Bunun için gece gündüz demeden bu milletin hak ettiği yerlere gelmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Referandumda Büyük Türkiye hayali ile çalışmalar yapacağız” dedi.

Güçlü bir Türkiye için Laçin halkının “Evet” oyu kullanacağını belirten Ceritoğlu, “Türkiye’yi daha ileriye taşıyacak olan ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsı için değil ülkenin geleceği için yapılan Anayasa değişikliğinin kabulü için ne yapılması gerekiyorsa Laçin’de de onu yapmamız gerekiyor” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim