Ceylan, Laçin İlçesi’ni ziyaret ederek AK Parti İlçe Başkanlığı’nda partililerle görüştü.
Ceylan’a İl Başkan Vekili Eyüp Arslan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri ile çok sayıda partili eşlik etti.
Parti binası önünde İlçe Başkanı Mustafa Otkuseki ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Ceylan, teşkilat mensupları ile bir süre sohbet etti.
2006 yılından beri AK Parti’de aktif siyaset yaptığını, tüm ilçelerde olduğu gibi Laçin’de de başarılı işler yaptıklarını anlatan Ceylan, Laçin’de çalışkan, işi bilen, aktif bir teşkilata sahip olduklarını söyledi.
Laçin’de 30 Mart seçimlerinde bir yol kazasına uğradıklarını ve belediye başkanlığı seçimlerini kaybettiklerini dile getiren Ceylan, gelecek seçimlerde yeniden AK Partili belediye ile hizmete devam edeceklerine inandığını vurguladı.
“BİRLİĞİMİZİ, BERABERLİĞİMİZİ BOZMAYALIM”
“Beş yıl boyunca bana ve ekibime yol arkadaşlığı yaptınız. Birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel hizmetler ortaya koyduk. Görevim 25 Ocak’ta yapılan il kongresi ile birlikte sona erdi. Görevimi Av. Rumi Bekiroğlu arkadaşıma devrettim. Yeni ekiple birlikte de uyum içinde çalışacağınızdan ve güzel hizmetleri devam ettireceğinizden hiçbir kuşkum yok” şeklinde konuşan Ceylan, İl Kongresinin de birlik ve beraberlik içerisinde, düğün havasında gerçekleştiğini, Laçin teşkilatından da kongreye yoğun bir katılım olduğunu, desteklerinden dolayı tüm teşkilat üyelerine teşekkür ettiğini kaydetti.
Otluseki ise Ceylan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde AK Parti’nin çıtasını yükseltmeye devam edeceklerini ifade etti.
Otluseki, Ceylan’ı daha güzel yerlerde görmek istediklerini dile getirdi.
Ceylan, daha sonra hayır duaları eşliğinde partililer tarafından ilçeden uğurlandı.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim