Köy meydanında düzenlenen şenliğe Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Şoförler Cemiyeti Başkanı Tahsin Şahin, oda başkanları Necmettin Uzun, Necati Şimşek, Özkan Şanal, Erol Bozkurt, CHP Milletvekili adayı Av. Dinçer Solmaz, bazı siyasi parti temsilcileri, köy muhtarları, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Servet Seyfettin Mete’nin sunuculuğunu yaptığı şenlikte Nergiz Ay, Çicek Erdemir, Eyüp Çağlar, Uğur İnanç, Ezel Aslan, Aydın, İrfan Kılıç ve Volkan Olukcu sahne aldılar.

YENİ AĞA GÖKKAYA OLDU

Keşkek Şenliğinde ağalık ihalesi de yapıldı. Cemil Gökkaya, Yaşar Yaran, Erol Bozkurt, Şener Çelik ve Erhan Şenel isimli vatandaşlar ortaya çıkartılan koçu alabilmek için kıyasıya yarıştılar. Onur Matbaacılık sahibi Şükrü Deringül’ün 500 TL ile başlattığı koç ihalesi, sunucu Mete’nin çabalarıyla yükseldikçe yükseldi.

Kıyasıya çekişmeli geçen ağalık yarışmasında koca en son 4.500 TL veren Cemil Gökkaya, 2018 Gökgözler Keşkek Şenliğinin yeni ağası oldu. Kazanlar dolusu Keşkek dağıtımı ve hediye çekilişlerinin yapıldığı şenlikte davetliler yerel sanatçılar eşliğinde gönüllerince eğlendi.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim