Çamlıca METEM Müdür Yardımcısı Engin Uzun ve öğretmenler Nilüfer Demir ile Yeşim Kale koordinatörlüğünde gerçekleştirilen proje, unutulmaya yüz tutmuş kültürel değerleri ve motifleri yeniden gözler önüne sermeyi hedefliyor.
Lâçin Kaymakamı Mehmet Erhan, Lâçin İlçe Jandarma Komutanı Abdulkadir Gündoğan, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcıları İbrahim Yıldız ve Mehmet Bayrak ve Lâçin İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutu Fırat’ın yanı sıra çok sayıda davetlinin ziyaret ettiği sergi, büyük beğeni topladı.
Her ile ait kültürel özelliklerin E-Twinning platformunun paylaşma ortamı olan Twinspace'de diğer ortaklara sunulduğu, bilgi alışverişi yapıldığı ve öğrencilerin diğer illerdeki akranlarıyla iletişim kurmalarının sağlandığı proje 81 ilden katılımın sağlandığı ilk çalışma olarak dikkat çekiyor. Ülkemizin kültür mozaiğini yansıtan ve İzmir’den başlayarak bütün illerde sergilenecek olan çalışmanın yedincisi Çorum Lâçin Çamlıca METEM’de gerçekleştirildi.
Lâçin Çamlıca METEM Müdürü Ahmet Gökhan Eriş, ülke geneline mal olmuş bir projenin Çorum ayağını temsil ettikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, sergiyi ziyaret eden tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim