“Allah dağına göre kar verirmiş” diye bir söz vardır.
Emperyalizm de kendi iktidarına göre muhalefet yaratmada pek mahirdir. Oğlan bizim, kız bizim çatlasın kaynanası!
Örneğin ABD’de iki parti arasında tahterevalli oyunu bütün dünyaya demokratik bir yarış olarak sunulmaktadır. Kitlelerin algıları, medya eliyle “toplu bilinç yıkaması” yöntemiyle şekillendirilmektedir. Yalanın gerçek olarak sunulması… Öğretilmiş çaresizlik…
Avrupa’da ise parti sayısı ikiden fazla olsa bile orada da tahterevalli çalışır. Muhafazakârlar veya Hıristiyan demokratlar yıprandı mı emperyalizmin stepnesi sosyal demokratlar sahneye çıkartılır. Toplumsal muhalefetin gazını almak sosyal demokratların işidir.
Bu tahterevalli müsameresi için “Yok aslında birbirlerinden farkları, hepsi küresel çetelerin hizmetkârları” demek mümkündür. Siz bunu emperyalizm ve Siyonizm’in uşakları olarak da okuyabilirsiniz. “Hizmet” Arapça kökenlidir, “uşak” ise Türkçe…
Türkiye’de “Avrupa tipi sosyal demokrat parti” sakızı çiğneyenlere dikkat ediniz. Bir adım gerilerindeki kuklacıyı görmeniz an meselesidir. “Namazda niyeti olanın ezanda kulağı olur” derler ya… Yeter ki anlamaya niyetiniz olsun.
“Avrupa tipi sosyal demokrat parti” sakızı toplumsal algıya atılmış bir virüstür. Küresel çetelerin ve uzantılarının, küçük çocukları şekerle kandıran sapıklardan bir farkı yoktur. Bu virüsü halkın kulağına cıva akıtır gibi atanlar ise emperyalizmin akademisyen, gazeteci kılıklı etki ajanlarıdır.
Küresel çetelerin ne mal olduklarını halk anlatması gereken aydınlara virüs atılınca toplumun savunma duvarı yıkılmaktadır. Toplumsal bilinç saldırı altındadır.
Bütün bunları hatırlayıp yazmamın sebebi ABD’de yapılan ara seçimlerde Cumhuriyetçilerin Demokratlar karşısında çoğunluğu ele geçirmesidir. Dünyaya iki ayrı parti olarak sunulan bu yapılar, CFR denilen küresel çetelerin çıkarlarına göre halka seçtirilen, aslında atanmış görevlilerdir.
06 Kasım 2006 İngiltere’de yapılan bir uluslararası toplantıda bir İngiliz işadamı, bir Türk işadamına şunları söylemiştir. “Obama diye çok zeki bir kişi bulduk. Siyah! ABD başkanı yapacağız.”
Türk işadamı bu görüşmeyi gazeteci Arslan Bulut’a anlatır. Arslan Bulut da bu gerçekliği yazılarında yeri geldikçe okurlarına hatırlatmaktadır. 2008’de ABD’de Başkan seçimlerinden iki yıl önce kimin seçileceğini bilen küresel çetelerdir.
Ve yaklaşan ABD Başkanlık seçimleri öncesi Arslan Bulut’un 21 Ekim 2012 tarihli yazısı…
“Aynı işadamı iki ay önce telefon etti. Arslan Bey, 2006’da Obama diye bir siyah aday bulduklarını söyleyen İngiliz işadamı ile yeniden karşılaştım. ABD seçimlerini konuştuk. ‘Obama ile devam edeceğiz’, dedi. Haberiniz olsun” diye bilgi verdi. Ben de duyurmuş olayım.”
Teşbihte hata olmaz. Sorguya giren polisler, sanığı konuşturmak ve suçunu itiraf ettirmek için “iyi polis” ve “kötü polis” oyununu oynarlar. Sanık, “kötü polis”in hışmından kaçarken “iyi polis”e sığınarak bildiklerini anlatır.
ABD’de Cumhuriyetçiler “kötü polis”, Demokratlar ise “iyi polis” rolünü oynayarak görevlerini yaparlar. Amaç küresel çetelerin çıkarlarına göre dünyayı yönetmektir.
Bir “Amerikacı Karşıdevrim Projesi” olan AKP’nin içeride ve dışarıda yıpranmışlığına karşı kartlar yeniden karılarak yeni partiler siyaset sahnesine çıkmakta veya çıkma hazırlığındadır.
Ne demiştir? “Yok, aslında birbirlerinden farkları, hepsi küresel çetelerin hizmetkârları”…
Meraklısı için ek 1: 25 Mayıs 2012 tarihli “Emperyalizmin Stepneleri” başlıklı yazımı oyunlara hatırlatır, okumayanlara öneririm.
Meraklısı için ek 2: CFR (Council of Foreign Relations) yani Dış İlişkiler Komitesi… Gizli Dünya Devleti’nin en önemli organlarından biridir. “Yuvarlak Masa Teorisi”ne göre şekillendirilmiş bir organizasyondur. Yuvarlak Masa Teorisi Illuminati şebekesinin dünyayı tek merkezden yönetmek amacıyla geliştirdiği bir teoridir. Illuminati ise Tapınak Şövalyeleri’nin Ortaçağ’da ortaya çıkardığı bir tür Siyonist harekettir.
CFR, 21 Temmuz 1921’de New York’ta kurulmuştur. Kuruluşunda Yahudi kökenli Walter Lippmann’ın önemli bir rolü vardır. İkinci Paylaşım Savaşı’nda çok önemli roller oynamıştır. Feregign Affairs adlı dergi bu örgütün yayın organıdır. Görünüşte CFR’nin çalışmalarının pek gizli olmadığı ileri sürülür. Gerçekte ise diğer “Gizli Dünya Devleti” organları gibi son derece gizli çalışmaktadır. Ancak, yönlendirme amaçlı faaliyetlerini dışa yansıtmakta ve bu yansıtma ile açıktan çalıştığı kanısını vermeye çalışmaktadır.
CFR’nin bugün; finans, iletişim, akademi, istihbarat, teknoloji gibi alanlarında en etkin konumlarda 3.500 civarında çalışanı olduğu sanılmaktadır. ABD başta olmak üzere istihbarat örgütleri üzerinde etkilidir.
“Gizli Dünya Devleti”nde belirleyici etkinliği olan Yahudi kökenli Rockefeller ailesinin bir ferdi olan David Rockefeller, CFR’nin Onursal Başkanı olarak kabul edilmektedir.
Soros Vakfı aracılığıyla Gizli Dünya Devleti’ne hizmet edecek yöneticiler yetiştirmeye çalışan Yahudi kökenli George Soros CFR’nin önde gelen üyelerindendir. CFR üyelerinin birçoğu aynı zamanda Bilderberg ve/veya SBS Skulls and Bones Society – Kurukafa ve Kemikler Örgütü) üyesidirler.