Şu anda yüzlerce insanın ölümüne neden olan ve Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan Koronavirüs'ün ardında Gates Vakfı'nın olduğu iddiaları kafalarda soru işaretleri uyandırdı.

Öncelikle ortaya atılan iddiaya bir göz atalım:

“Koronavirüs çıkmadan 3 ay önce yayılma simülasyonu hazırlamışlar!”

Çin'de öldürücü virüs daha ortaya çıkmadan üç ay önce ABD'de Gates Vakfı virüsün Çin’in Vuhan bölgesinden yayılıp dünyayı saracağını simülasyonla göstermiş. Bu kadar da rastlantı olabilir mi? diyebilirsiniz ancak daha da ilginç olanı koronavirüs daha ortada yokken bu vakıf, virüs için yapılacak ilacın patentini bile almış.

Çin'de başlayıp yayılan koronavirüs salgını gündemdeyken çarpıcı bir ayrıntı ortaya çıktı. Gates Vakfı'nın yaklaşık 3 ay önce, dünyayı saracak olası bir virüs salgınıyla ilgili bir çalışma yaptığı ve yayılma durumunu analiz eden bir simülasyon hazırladığı öğrenildi.

Dünya Ekonomik Forumu ve Bill and Melinda Gates Vakfı’yla ortaklığı olan John Hopkins Center for Health Security’nin 18 Ekim 2019’da New York’te düzenlediği etkinlikte virüs salgınıyla ilgili pandemik simülasyon çalışması yapıldığı öğrenildi.

Çalışmanın Çin’in Vuhan bölgesinde ilk hastalık vakasının bildirilmesinden yaklaşık altı hafta önce yapılması ilginç bulundu. Virüsün dünyada yayılma hızını ve olası yayılma bölgesini gösteren simülasyonda, Türkiye’nin de etkilendiği görülüyor. Çalışma 'Koronavirüsten haberleri var mıydı?' sorusunu gündeme getirdi.

'Bu raporda 18 Ekim 2019 günü New York kent merkezinde yapılan Etkinlik 201’e içeriden bakacağız. Etkinlik 201, Dünya Ekonomik Forumu ve Bill and Melinda Gates Vakfı’yla ortaklığı olan John Hopkins Center for Health Security’nin ev sahipliğinde düzenlenen yüksek düzeyde bir pandemi çalışmasıdır. Koronavirüsle ilgili pandemik simülasyon çalışması, söz konusu virüsten ötürü Çin’in Vuhan bölgesinde ilk hastalık vakasının bildirilmesinden yaklaşık altı hafta önce yapıldığı için çok şaşırtıcıdır. Böyle şeylere inanıyorsanız, rastlantının böylesi diyebilirsiniz. Bir diğer etkileyici bağlantı, Bill and Melinda Gates vakfının koronavirüs salgınına ilişkin pandemik simülasyona sadece katılmak ve kurgulanmasına yardımcı olmakla kalmaması, aynı zamanda ölümcül koronavirüs için patent sahibi ve şimdiki krizi çözmek için bir aşı üzerinde çalışmakta olan gruba fon sağlamakta olmasıdır. Burada da inanılması zor bir rastlantı var.

Bu raporda, simülasyona katılan acil epidemik kurulun üyelerinden sağlanan, birkaç isim vermek gerekirse aralarında belli başlı bankaların, BM’nin, Bill and Melinda Gates Vakfı’nın, Johnson and Johnson’ın, lojistik güç merkezlerinin temsilcilerinin yer aldığı içeriden çekilmiş bazı görüntülerle karşılaşacaksınız. Bu simülasyon tam da bu uygulama için kurgulanmış yeni raporları da kapsamaktadır -bu nokta özellikle aklınızda bulunsun çünkü bu raporlar şu anda dünya çapında gerçekleşmekte olan koronavirüs salgınıyla ilgili olarak görmekte olduğumuz raporlara ürpertici biçimde benzemektedir.'

Öte yandan Microsoft’un patronu Bill Gates’in Hastalık Modellemesi Enstitüsü, 1918 salgınında 50 milyon insanı öldüren gibi yeni bir grip hastalığının bugün altı ayda 30 milyon insanı öldüreceğini iddia etmişti.

Massachusetts Medical Society ve New England Tıp Dergisi tarafından düzenlenen etkinlikte, 'Dünya savaşa hazır olması gerektiği gibi, yeni bir salgın için hazırlanıyor olmalı’…İddia bu şekilde.

Bazı çevrelerde bunun tam aksi iddiayı ortaya atarak koronavirüsün başka bir çeşidine ait olduğu mevcut salgınla ilgili bir ilaç patenti olmadığı yönünde.

Ortaya atılan iddialar bir komplo teorisi mi? bilinmez ama garip bir tesadüfler zincirinin yaşandığı görülebiliyor.

En güzel günler sizlerin olsun.