Oysa her şey çok güzeldi. Takımın maç öncesi Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı önündeki coşkulu karşılanışı, statta bayram havasını andıran coşku ve hiç susmayan taraftara rağmen sahada ne yaptığını bilmeyen futbolcular istenileni veremediler. Çok yazık oldu.

Tarihi günlerinden birini yaşayan Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’ndaki son maç özelliğini de taşıyan karşılaşmada teknik direktör Bahri Kaya’nın sahaya sürdüğü kadro ve sonrasında yaptığı değişiklikler tartışmaya açık. Doğrusu, ben böyle bir kadro beklemiyordum. Sahada birkaç isim dışında iyi diyebileceğimiz oyuncu yoktu. Hocam, Volkan’a maç boyunca nasıl tahammül ettiniz, gerçekten anlamadık? Kaan gibi bir oyuncu varken maça Osman Bodur’la başlamanın mantını da anlamadım. Skor bulmak zorunda olan takımın dünkü kadro tertibiyle gol bulması mucize gibi bir şeydi. Zaten o mucize de gerçekleşmedi.

Aslında maçla ilgili yazılacak çok şey var da, rövanş işte… Netice itibariyle, Kocaelispor haklı bir galibiyet aldı ve final kapısını araladı. Çorumspor’un işi rövanşta zor ama imkânsız değil. Dünkü gibi ruhsuzca oynarlarsa 5’lik olurlar. Ama gerçek kapasitelerini sahaya yansıtır, pes etmezlerse halen final şansı var.

Başkan Fatih Özcan’ı dün bir kez daha takdir ettim. Organizasyon harikaydı. Takım dışında her şey mükemmeldi. Ha, bir de, maç gecesi Tesislerdeki havai fişek gösterileri abartı oldu. Bence ölüyü fazla yıkamamak gerek. Futbolcular bunu da kaldıramamış olabilirler.

Skora hepimiz üzüldük. Skor kadar üzücü olan bir diğer olay ise, maçtan sonra yaşananlar. Kendinize gelin beyler! Daha oynanmamış bir rövanş varken, birbirinize düşmek de ne oluyor! Bu takımı buraya siz getirdiniz, 2.Lig’e çıkartacak olan da sizlersiniz. O yüzden, çıkın ve rövanşta gereğini yapın! Çorum için, Başkan’ın emekleri için yapın! Çıkmadık candan umut kesilmez.