Bir tarih öğretmeni olarak, bugüne kadar dünya ve insan yaşamında görülmemiş ve yaşanmamış kıyamet alametlerine tanık oluyoruz.

Yaklaşık 2 haftadır bütün Türkiye ve bütün dünya ülkeleri karantinaya alındı.

Meşhur şair Cemal Süreyya’nın deyimiyle :

Oda geniş ama, sığamıyorsun, / Bak kapı açık orada ama, çıkamıyorsun,

Pencere açık ama, nefes alamıyorsun…

Koronavirüs salgını tam bir küresel felâkete dönüştü. Din, dil, ırk, cins ülke, millet, kent, köy, kasaba ayrımı yapmadan, her yere, herkese saldırıyor.

Bir iddiaya göre de Koronavirüs saldırısı bilimsel sosyal, iklimsel ve biyolojik digital planlı bir eylemdir. Koronavirüsün yayıldığı Çin'de 5G teknolojisinin tamamen çalışır durumda olduğuna dikkat çeken bir İngiliz uzman, şunları söylemiş:

“İlk 5G teknolojisi Koronavirüsün dünyaya yayıldığı Wuhan'da kullanıldı”

"Çin'deki internet sitelerinde 2018 yılında paylaşılan bilgiye göre, Wuhan şehrinin 5G için pilot bölge olduğunu biliyoruz. Haberin duyurulduğu sitelerde 'Pilot bölge olarak Wuhan'da geniş bir 5G ağ mühendisliği programına başlanacaktır.' ifadesi kullanılıyor.

Sonuç olarak da Çin 2019 sonbaharında 5G'yi kullanmaya başlıyor ve hastanelerin 5G kablosuz teknoloji ile donatılmasına öncelik veriliyor."

Çin'in en büyük telekom şirketi, Huawei tarafından Wuhan hastanesine 5G ile çalışan robotlar hediye edilmiş."

Bilim insanları uyarmıştı:

"41 ülkeden 200'ün üzerinde bilim insanı 2015'te Birleşmiş Milletler ile Dünya Sağlık Örgütü'ne 5G ile ilgili endişelerini iletmişti. 2019'da ise tam 26 bin bilim adamı imza attıkları dilekçeyle moratoryum çağrısı yaparak 5G teknolojisinin insan ve çevre sağlığına zararlı olması sebebi ile kurulumun tamamen durdurulmasını talep etmişlerdi."

5G soluduğumuz oksijenin yapısını değiştirdiği için bütün canlıların bağışıklık sistemini alt üst ediyormuş.

*

Aylar önceden Coronavirüsün sebebinin 5G olabileceğini iddia eden sevgili hemşehrimiz Soner Yalçın, 1966 tarihinde Çorum’da doğmuştur. Annesinin adı Cemile Yalçın ve babasının adı Mehmet Ali Yalçın’dır. Soner Yalçın müthiş bir araştırmacı gazetecidir.

Soner Yalçın’ın bütün kitaplarını okudum. Sebetayistleri, Beyaz Türkler’i, şimdi adı MİTolan Teşkilatı Mahsusa’yı, İttihat ve Terakki’yi Soner Yalçın sayesinde tanıdım.

*

Almanya’da yaşayan Osmancık’lı Almanca öğretmeni Kenan Gökten’in iktisatçı oğlu Onur Gökten dün gece Almanya’dan geleceğimizle ilgili ilginç yorumlar yaptı..

Onur Gökten ; “Önümüzdeki on yıl içinde Homosapiens’in evrimleşme süresinin hızlanıp insan kavramının yeni bir evreye gireceğini, hafıza sahiplerinin ortadan kalkıp yeni bir hakim sınıf ve robotik kontrollü insan türü oluşacağını, dinsel değerlerin yerini evrensel değerlerin alacağını iddia ediyor.

Bugün fazla bilimsel takıldık. “Allah sonumuzu hayretsin” diyerek Baaddin esprilerine sığınıyorum.

BAADDİN ESPRİLERİ

1-Dışarı çıkarsanız Tahtalı köy, evde kalırsanız Bakırköy…

2-Virüs Latince, Sankritçe ve Hint Avrupa dillerinde zehir anlamına geliyormuş. Virüs protein hücresi olarak akciğere girince, oradaki dokulara “ben sizdenim, beni kodlayın diyerek çoğalıyormuş!

3-Bundan 4 ay önce deselerdi ki, “Dünyada bir virüs çıkacak, her yere yayılacak, insanlar hayatını kaybedecek, haftalarca kimse evinden çıkmayacak… Derlerdi ki, Sen çok film izliyorsun, biraz ara ver. “ Şimdi herkes film izliyor, hayata ara verdik.

4-Çin dünyada hiçbir devletin yapamayacağını yaptı, tek bir füze patlatmadan 3. Dünya savaşını kazandı.

5-Sigorta şirketleri Çin’e trilyonlarca dolar tazminat açmaya hazırlanıyormuş.

6-Hayvanat bahçelerindeki hayvanların neler hissettiklerini şimdi anlıyoruz.

7-Yıllar sonra torunlar sıkılınca gelip, “Hadi bi daha anlatsana dede, aynı ayda nasıl hem deprem oldu, hem savaşa girdik, hem uçak düştü, hem coronavirüs çıktı, dolar fırladı? diye soracak. Anlatmaya başlayınca da, küçüğü büyüğünü dürtüp, “Sallıyo yine bunak, şimdi de çekirge istilasını anlatacak” diyecek. 8/4/2020