Başkan Zeki Şen’e ziyaretlerinde Kargı Belediye Meclis Üyesi Nevzat Kuzu, Kargı Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Türk ve Belediye Görevlisi Nevzat Dingil eşlik etti.

Ankara’daki gerçekleşen ziyaretlerin ilki AK Parti 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu’ya yapıldı. Şen ve beraberindekiler Kavuştu’yu ziyaret ederek Kargı Panayırı’na davet etti. Kavuştu da ziyaretten memnun kaldığını dile getirerek teşekkür etti. Başkan Şen'e yakınlığı ile bilinen ve çalışmalarını takdirle karşılayan eski Milletvekili Kavuştu, Kargı Panayırı’na siyasi bir toplulukla katılacağını bildirdi.

Kavuştu'ya yapılan ziyaretin ardından Başkan Şen ve beraberindekiler TBMM’ye giderek AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Erol Kavuncu ve CHP Çorum Milletvekili Av. Tufan Köse’yi de Kargı Panayırı’na davet etti. Milletvekilleri Ceylan, Kavuncu ve Köse de kendilerine yapılan ziyaretinden çok memnun kaldıklarını ve programlarında acil bir değişiklik olmazsa panayıra katılacaklarını dile getirerek heyete ikramlarda bulundu.

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya’nın ise Genel merkezde toplantıda olmasından dolayı başka bir güne ziyaretlerini erteleyen Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve beraberindeki heyet gün boyu süren ziyaretlerini tamamlayarak ilçeye döndü.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim