Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Abdullah Yaylası’ndaki turistik tesisin faaliyete geçirilerek tekrar turizme kazandırılacağını belirtti.

İlçenin doğal güzellikleri ve yaylalarının turizm için çok büyük bir avantaj olduğunu her defasında dile getiren Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, ilçede turizmi canlandırılması adına gereken her türlü adımın atılacağını ifade etti.

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Belediye Meclis Üyesi Fahri Özdemir, İlçe Emniyet Amiri Vekili Başpolis Hasan Poyraz ve Abdullah Köyü Dernek Başkanı Zeynel Uzanır ile birlikte Abdullah Yaylası’nda bulunan tesisi yerinde inceledi.

İncelemelerin ardından açıklamada bulunan Başkan Şen, “Abdullah Yaylası turizm için büyük bir fırsat. Otel ve lokantasını gezerek incelemelerde bulunduk. Tesisi tekrar faaliyete geçirterek halkımızın hizmetine sunacağız. Otel ve lokantasını tadilat yaparak konforlu bir hale getireceğiz.

Ardından çevre düzenlemesi ve bungalov evler ile sosyal tesisimiz hizmete hazır hale gelecek. Yıllar önceki markayı tekrar canlandıracağız. Bu yapılacak çalışmalarımız için gerekli olan resmi işlemlerimizi başlattık" dedi.(İbrahim EFE) rini birleştirerek bunu başarmışlardır. Yarın bizde bunu Dodurga’da uygulamaya sokacağımız zaman çiftçilerimizin arazi birleştirmelerine karşı çıkmamaları için yerinde görmelerini arzu ettik. Bunun içinde çiftçilerimizi önümüzdeki günlerde Kabalı Köyü’ne göndereceğiz” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilisim