Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, her yıl yaptıkları panayır konserinin iptali yönünde yapılan bazı eleştiri ve yorumlara cevap vererek konuya açıklık getirdi.

Başkan Zeki Şen yaptığı yazılı açıklamada “Geleneksel Asırlık Kargı Panayırımız 29 Ekim- 04 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılacak. Geçen yıl yaptığımız konser etkinliğini bu sene de yapmayı siz saygıdeğer halkım kadar arzulamış ve konser ile ilgili altyapı çalışmalarımıza aylar önce başlamıştık. Yılda bir kere de olsa panayırımızla bütünleşen konser etkinliği panayır programından kaldırılmamış olup, ancak bir ay önce yayımlanan ve belediyelerimize de gönderilen tasarruf genelgesi doğrultusunda bu yıl düzenleyeceğimiz panayırımızda konser etkinliğine yer veremeyeceğiz.

Sosyal medya başta olmak üzere konserin yapılmayacağına ilgili yazılan eleştirili yorumlara bu açıklamam ile açıklık getirmek zorundayım. Panayır programından konser etkinliği kalkmamış olup, yayımlanan tasarruf genelgesinden dolayı sadece bu yıl bu etkinliği gerçekleştiremeyeceğiz. Saygıdeğer halkımın bu mazereti hoşgörüyle karşılayacağınızdan eminim. Panayırımızın kazasız belasız geçmesini Yüce Allah'tan temenni eder saygılarımı sunarım” diye konuştu.

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim