Alınan bilgiye göre Tosya istikametinden Osmancık İlçesi istikametine seyir halinde bulunan Y.Ç (27) yönetimindeki otomobil önceki gün sabah saatlerinde Beygircioğlu Köyü mevkiinde dikkatsizlik tedbirsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafında bulunan tarlaya girmesi neticesinde trafik kazası meydana geldi. Kazada araç sürücüsü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan E.Ç (18) isimli kişiler hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanarak Kargı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kargı’da yaşanan ikinci kazada ise Osmancık istikametinden Tosya istikametine seyir halinde bulunan A.S (68) yönetimindeki otomobil Hacıhamza Köyü mevkiinde havanın yağışlı ve yolunda kaygan olması nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sol tarafında bulunan tarlaya girerek kaza yaptı.

Kazada araç şoförü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan C.S. (65) ve M.S. (45) isimli şahıslar hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı. Yaralı şahıslar sevk edildikleri Osmancık Devlet Hastanesi’nde tedavilerinin ardından taburcu edilirken, iki kazayla ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatı ile soruşturma başlatıldı.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim