İlçedeki Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantası’nda düzenlenen programda bir araya gelen öğretmenler unutulmaz bir gün geçirdi. Programa Kargı Fen Lisesi Müdürü Halil Dağ, müdür yardımcıları, öğretmenler, Kargı Fen Lisesi Aile Birliği Başkanı Recep Baloğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Etkinlikte bir konuşma yapan Kargı Fen Lisesi Müdürü Halil Dağ, “Bu mutlu günümüzde bir arada bulunmamız bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Geleceğimizin nesillerini hazırlayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

Kargı Fen Lisesi Aile Birliği Başkanı Recep Baloğlu ise tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, maddi ve manevi her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Yapılan ikramların ardından program, Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantası İşletme Sahibi Nevzat Kuzu'nun öğretmenler gününe özel hazırlattığı pastayı ikram etmesiyle devam etti.

Nevzat Kuzu ise “Bizleri biz yapan bizlerden sonra ise çocuklarımızı geleceğe hazırlayan siz değerli öğretmenlerimizin hakları hiç bir zaman ödenmez. Topluma hizmet veren her mesleğin saygın olduğu bir gerçektir. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır. Dolayısıyla öğretmenlerimiz geçmişte olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimi, daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır. Bu duygu ve düşüncelerimle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günün kutlar, şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

Konuşma sonrası tüm öğretmenlerin katılımıyla pasta kesildi. Bu mutlu günlerinde kendilerini hatırlayan işletme sahibi Nevzat Kuzu'ya öğretmenler teşekkür ederek, duygusal dolu anlar yaşadıklarını belirttiler. Programda öğretmenler müzik aletleri eşliğinde şarkılar söyleyerek keyifli saatler yaşadı. Etkinlik hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona erdi.

(İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim