Ak Parti Kargı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış törenine katılmak üzere ilçeye gelen Milletvekili Oğuzhan Kaya'ya halkın ilgisi yüksek oldu.

Milletvekili Oğuzhan Kaya seçim bürosu önünde Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve partililerce karşılandı. Kaya, seçim bürosu açılışından önce beraberindekiler ile çarşı esnafını gezerek, hayırlı işler diledi. Vatandaşlarla sohbet eden Kaya, isteklerini dinleyerek notlar aldı. Kargı halkı için Zeki başkanımız büyük bir fırsattır. Başkanımıza desteklerinizi bekliyoruz” diye konuşan Milletvekili Kaya, gezi esnasında büyük projelerin Kargı ilçesini beklediğini de sözlerinde vurguladı.

Öte yandan AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada da ilçeye doğalgaz sözü verdi. Kargı’ya iktidarları döneminde 960 TOKİ konutu yapıldığını hatırlatan ve Başkan Zeki Şen’in bu konutları ilçeye kazandırdığını vurgulayan Kaya, ayrıca ilçeye modern bir mezbahanenin de kazandırıldığını hatırlattı.

İlçeye yüksekokulun da açıldığını hatırlatan Milletvekili Kaya konuşmasının devamında; “Takip ediyoruz inşallah belediye başkanımızın ikinci döneminde de Kargımıza doğalgazı getireceğiz. Şu an hat geçen Dodurga ve Oğuzlar'a doğalgaz borularını yıktık başkanımızın ikinci döneminde Kargımızın doğalgazı hazır. Bu bir belediye seçimi. Belediye seçiminde de hükümete yakın olan hükümetten olan merkezi idareden olan partinin adayı hizmet alma imkanı daha fazladır” diye konuştu.

(İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim