16-19 Kasım 2017 tarihinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan Çorum Tanıtım Günleri’nde Kargı yöresel ürünleri de tanıtılacak. Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, her yıl olduğu gibi bu yılda tanıtım günlerinde yer alarak Kargı ürünlerini tanıtacaklarını belirtti.

Geçmiş yılların aksine bu yıl daha çok ürünle tanıtım günlerindeki yerlerini alacaklarını belirten Başkan Şen, "Bu yıl 16-19 Kasım tarihleri arasında yer alacak olan Çorum Tanıtım Günleri’ne katılarak yine ilçemizi tanıtacağız. Geçmiş yılların aksine bu yıl daha çok yöresel ürünümüzle Ankara’da olacağız. Stantlarımız gezen ziyaretçilerimize tam olarak ilçemizi yansıtmayı planlıyoruz. Bu yıl stantlarımızda Pirinç, bamya, mantı, erişte, dut pekmezi, üzüm pekmezi, ayva reçeli, çam pozalak reçeli, çetemik ve daha birçok ürünümüz yer alacak. Stantlarımızda sergileyeceğimiz tüm bu yöresel ürünlerimiz Kargı Belediyesi bünyesinde açmış olduğumuz ‘Kadın Kültür Merkezi’mizde ilçemizde bayan çalışanlarımız tarafından tamamen doğal olarak üretilen ürünlerden oluşacak. Stantlarımızda ayrıca tulum peyniri ve tarhana ikramında bulunacağız’’ dedi.

Her platformda Kargı’yı tanıtmak için çalıştıklarını belirten Başkan Şen, "İlçemizi her alanda tanıtmak için çalışmalar yapıyoruz. Tabi ki Ankara’da yapılan ‘Çorum Tanıtım Günleri’de ilçemizi tanıtmak için güzel bir fırsat. Bu nedenle Kargı Belediyesi olarak yaklaşık bir aydır hazırlıklar yapıyoruz. Bunun için görevlendirdiğimiz ekip yarın yola çıkacak. Bende bizzat açılışına katılarak ziyaretçilerimize Kargımızın ürünlerinde ikram edeceğim. Ankara’da yaşayan herkesi standımıza davet ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim