30.000 m2 çevrili alan içerisinde, çocuk oyun parkları, yürüyüş yolları, 250 m2 kapalı alan lokanta, 10 m2 oturum alanı bulunan 10 adet manzara görüntülü kamelyasıyla Kargı’da doğa turizminin simgesi haline gelecek Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantası, Ramazan Bayramı’nın 2. günü hizmete girmesiyle ziyaretçi akımına uğradı.

İşletmeciliğini Nevzat Kuzu'nun yaptığı kır lokantasında, kara fırında ekmek ve kirli sac, kilo işi mangal, semaver çayı hizmetinin yanı sıra, köy ve yaylaların organik ürünleri ile de (yumurta, tereyağ, bal, kaymak, peynir vb. ürünler) her sabah köy kahvaltısı mevcut.

Veda, davet gibi toplu yemek hizmetlerinin yanı sıra, kır düğünü organizasyonlarının da yapılacağı kır lokantasını ziyaret eden vatandaşlar memnuniyetlerini işletmeci Kuzu'ya belirterek ilçeye böyle bir sosyal tesis kazandırdığı için teşekkür ettiler.

Ak Parti Çorum Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Yıldız ve Mesut Tuğrel'in de ziyaret ettiği kır lokantasında işletmeci Kuzu, tesis hakkında ziyaretçilere bilgiler verdi.

(İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim