Başarılı öğrenciler için Kargı Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu’nda ailelerinin de katıldığı bir ödül töreni düzenlendi.
Törende TEOG sınavındaki 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan 8. Sınıf öğrencisi Fatma Dinç ile 119 soruyu doğru şekilde yanıtlayan Betül Firdevs Acar ve Sena Demirel’in yanı sıra aynı sınavda ilk 10’a giren öğrencilere Okul Müdürü Cahit Arpa tarafından çeşitli hediyeler verildi.
Okul Müdürü Cahit Arpa, başarılı öğrencileri tebrik ederek, düzenli ve disiplinli çalışmanın mükâfatını aldıklarını söyledi.
İkinci dönem TEOG sınavlarında öğrencilerinin başarılarının daha da artacağına olan inancını dile getiren ve ekip çalışmasının önemine değinen Cahit Arpa, “Başta gecesini gündüzüne katarak çeşitli fedakârlıklarla bu kutsal mesleği icra eden öğretmenlerimiz olmak üzere öğrenciler üzerinde emeği olan herkese teşekkür ederim. Öğrencilerimizin muvaffak olmasıyla gurur duyuyor, başarıyı gelenek hâline getirmenin sevincini yaşıyoruz. Hedefimiz başarı çıtasını her geçen yıl daha da yükseltmek, evlatlarımızı bir üst eğitim kademesine donanımlı bir şekilde taşımak ve onları hayatta mutlu bireyler olarak görebilmektir.” diye konuştu. (İbrahim EFE)
Editör: TE Bilisim