AK Parti Kargı İlçe Başkanlığı öncülüğünde evlerinde yaptıkları yemeklerle İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli askerlere yemek veren Kargılı kadınlar ayrıca ördükleri bereler ve atkıları Mehmetçiğe hediye ettiler. 
Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Türk ordusunun Suriye’nin Afrin kentine düzenlemiş olduğu harekat nedeniyle askerlere destek ve moral vermek amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. 
Asıl amaçlarının yapılan yemekleri Zeytin Dalı hareketinde görev yapan askerlere göndermek olduğunu dile getiren Özdemir, “Ancak yemeklerin ulaştırılmasının sıkıntılı olacağının söylenmesi üzerine bizlerde harekatta görev yapan askerlerimizi temsilen ilçemizde bulunan askerlerimize yemekleri ikram etmek istedik. Kaymakamlığımız ve İlçe Jandarma komutanlığımızdan da izin alarak bugün yemek programımızı gerçekleştirdik. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bugünlerde istedik ki bu etkinliğimiz sadece kendi partimizle sınırlı kalmasın. O nedenle İlçemizdeki tüm siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarını da bu yemeğimize davet ederek Türk milletinin konu vatanı, milleti ve askeri olunca nasıl kenetlenebildiğini göstermek istedik” dedi. 
Yemeğe tüm siyasiler katıldı 
Programda Mehmetçiği siyasi partilerin temsilcileri de yalnız bırakmadı. Yemeğe İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Abdurrahman Başbuğ’un yanı sıra Kargı Kaymakamı Emre Çifci, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm. Tayfun Köksal, MHP İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, CHP İlçe Başkan Vekili Veysel Eken, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, MHP Kadın Kolları Başkanı Büşra Uğur, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soruk, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin ve Mahmetçikler katıldı. 

Editör: TE Bilisim