AK Parti tarafından Saat Kulesi Meydanı’nda hazırlanan SKM’nin açılışına Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, İlçe Başkanı Sacit Özdemir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, il genel meclisi üyesi adayları, belediye meclisi üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Törende coşkulu kalabalığa hitap eden Ak Parti Kargı Belediye Başkan Adayı Zeki Şen, “Sizlerin desteği ile ilçeme belediye başkanı oldum. 5 yıldır sizlere kapımı hiç kapatmadım. Taleplerinizi, sorunlarınızı dinledim. Elimden geleni yaptım. Hiçbirinizin telefonunu cevapsız bırakmadım. Bana oy veren vermeyen MHP’li, CHP’li herkesin gönlünü hoş tutmak için elimden geleni yaptım, yapmaya da devam edeceğim” dedi.

Başkan Şen daha sonra 5 yıllık başkanlığı döneminde ilçeye 960 TOKİ konutu, yüksekokul, mezbahane, Fen Lisesi başta olmak üzere hizmetlerini sayarak “Ak Parti’nin gücü, milletvekilleri ve halkın desteği ile 5 yılda çok iş yaptık. Ekibimle birlikte güzel işler yaptığımıza inanıyorum” diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Özdemir de muhalif kesimlerin ve dış güçlerin yerel seçimleri referanduma benzeterek AK Parti'yi yıpratma politikası izlediğini savunarak “Topla tüfekle yapamadıklarını, patates ve soğanla yapmaya kalkıyorlar ama bilmedikleri bir şey var, bu millet bunlara pirim vermez, papuç bırakmaz” dedi.

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Çorum Milletvekili Kavuştu ise başka partilerden aday olanların partilerine katılamayacağını vurguladı.

Konuşmaların ardından AK Parti Kargı SKM’nin açılışı gerçekleştirildi.

(İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim