Türkiye’nin çeşitli illerinde bazı esnafların, şehit yakınları ve gazilerden ücret almamasından etkilendiğini belirten İsmail Demirdiş, Kargı ilçesinde bulunan kendisine ait berber dükkanında da ücret almama kararı aldı. 
İsmail Demirdiş, “Çocukluğumdan beri Kargı halkına hizmet vermekteyiz. Gurur kaynağımız olan vatana hizmet etmiş, topraklarımızı karış karış korumuş, vatanımız uğrunda kan dökmüş bu şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerine hizmet vermekten onur ve gurur duyarız. Bu bağlamda müessesimizin bu güzel organizasyonuna gelen şehit yakınları ve gazilerimize ücretsiz hizmet vereceğiz. İnşallah bu hizmetimizin aynı amaç doğrultusunda örnek teşkil etmesini istiyoruz. Bu tür kararı medya organlarıyla tüm Türkiye’nin çeşitli illerinde de gördüm ve etkilendim. Bugünden itibaren ben de bu kararı aldım ve bu kararımızı sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz” dedi. 
Tıraş olmaya gelen vatandaşlar ise bu uygulamayı desteklediklerini belirterek, bunun diğer meslek gruplarına da örnek olması gerektiğini ifade ettiler. 

Editör: TE Bilisim