Cumhuriyet YBO özel eğitim sınıfı öğrencilerinin ve öğretmenlerinin hazırladığı özel eğitim sergisi, önceki gün Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan tarafından açıldı.
Serginin açılışına; İlçe Garnizon Komutanı Jan. Üst. Teğ. Süleyman Erden, Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, İlçe Emniyet Amiri Komiser Fatih Ertekin, okul müdürleri, banka müdürleri ve öğretmenler katıldı.
Sergide öğrencilerin sınıfta verilen, alıcı ifade edici dil becerileri, kavram, öz bakım, ünite çalışmalarından derlenen video katılımcılar tarafından izlendi.
Özel eğitim öğretmeni Nurcan Eraslan ve sınıf öğretmeni Hasret Aslan yaptıkları konuşmada, özel eğitim sınıfının tanıtılması için böyle bir çalışma yaptıklarını kaydederek, özel eğitim sınıfında belli bir müfredat programı olmadığından öğrencilerin gelişimlerinin bireysel takip edildiğini ve bu sınıfta yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermek amacıyla kısa bir video gösterisi hazırladıklarını ifade ettiler. Minikler tarafından hazırlanan resim sergisi, katılımcılardan tam not alırken, Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, minikleri tek tek tebrik ederek, hayatlarında başarılar diledi.
İbrahim EFE (KARGI)
Editör: TE Bilisim