Kargı merkezde tüm mahallelerde şimdiden muhtar adayı sayılarının yüksek olması ve aday sayılarının daha da yükseleceği görüşünde olan ilçe halkı hızlı bir seçimin geçeceği kanaatinde.

Aday olduğunu açıklayan muhtar adayları ise şöyle:

Nüfusu yüksek olan Mihrihatun mahallesinde mevcut muhtar Abdülkadir Savaş, Soner Saim Kapıcıbaşı ve Satılmış Penpe, yine nüfusu yüksek olan Yeni Mahallede mevcut muhtar Metin Mutluay ve Yusuf Eren, Fatih Mahallesinde mevcut muhtar Eyüp Danacı ve Recep Tan.

Orta Mahalle’de mevcut muhtar Hasan Örnekol, Hüseyin Çorak, Azmi Erkan Akyıldız ve Fahriye Nemli, İmambey Mahallesi’nde mevcut muhtar Zeynel Abidin Büyükeke, Abdullah Akyıldız ve Elmas Ünal.

Nüfusu yüksek mahallelerden biri olan Bahçelievler Mahallesi’nde şu an adaylığını mevcut muhtar Saim Küçüksemerci açıkladı.

İKİ DE KADIN ADAY VAR…

Kargı’da ilk defa iki kadın muhtar adaylığını açıkladı. Fahriye Nemli, Orta Mahalle’den; Elmas Ünal ise İmambey Mahallesi’nden muhtar adaylıklarını açıkladılar.

Ayrıca ilçeye bağlı köylerde de muhtar aday sayılarının yüksek olduğu gözleniyor.

Yerel seçimlere uzun bir süre olmasına rağmen ilk adaylıklarını açıklayan muhtar adayları aralıksız çalışmalarını sürdürüyorlar.

(İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim